Το εργαλείο που παρέλαβα δεν δουλεύει.
Σε κάθε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν που είτε είναι ελαττωματικό είτε δεν δουλεύει επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας και εφόσον με τις συμβουλές που θα σας δώσουμε εξακολουθεί και δεν λειτουργεί το επιστρέφετε με δικά μας έξοδα.Μπορείτε να δειτε την πολιτική των επιστροφών.
Πώς δουλεύει – Τεχνικές δυσκολίες.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τον τρόπο λειτουργίας του προιόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και το τεχνικό μας τμήμα είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει.
Πόσα χρόνια εγγύηση έχει ;
Κάθε προϊόν αναγράφει και την εγγύησή του.
Γιατί να ανοίξω λογαριασμό στη σελίδα ;
Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απολαμβάνετε πολλά προνόμια όπως κουπόνια έκπτωσης που έρχονται στο email που έχετε καταχωρήσει , προσφορές , νέα προιόντα και πολύ γρήγορες επόμενες παραγγελίες καθώς τα στοιχεία σας θα είναι ήδη αποθηκευμένα.
Πως παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου;
Μόλις το προϊόν φύγει από εμάς σας στέλνουμε έναν αριθμό αποστολής με τον οποίο εσείς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εντοπίσετε το δέμα σας στην με την πλατφόρμα της acs.
Ξέχασα τον κωδικό μου
Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης σας πατήστε επάνω στο ‘’ξέχασα τον κωδικό μου’’ και ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε άλλον.
Πώς μπορώ να προσθέσω η να αφαιρέσω κάτι από την παραγγελία;
Πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας μπορείτε να επεξεργαστείτε το καλάθι σας είτε προσθέτοντας είτε αφαιρώντας κάτι.Εφόσον εχει ολοκληρωθεί η αγορά τότε επικοινωνείτε αμέσως μαζί μας για να επεξεργαστούμε εμείς την παραγγελία σας.
Πώς δημιουργώ λογαριασμό;
Κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση και ακολουθώντας τα απλά βήματα κάνετε την εγγραφή σας.
Πού θα απευθυνθώ για το service του μηχανήματος που αγόρασα;
Επικοινωνείτε μαζί μας και σας συνδέουμε με το αρμόδιο τμήμα που θα αναλάβει το service.
Προστέθηκε στα αγαπημένα