Το φθινόπωρο έφτασε και οι βροχές είναι προ των πυλών. Τί κάνουμε;

Μπορούμε , είτε να περιμένουμε να βρέξει και όπως έχει συμβεί αμέτρητες φορές να ξυπνήσουμε τη νύχτα από τα μπουμπουνητά. Μπορούμε να φορέσουμε αδιάβροχο και γαλότσες και να περάσουμε τη νύχτα γεμίζοντας και αδειάζοντας κουβάδες με νερό, για να μην μπει το νερό μέσα στο σπίτι.

Μπορούμε επίσης να εξοπλιστούμε με σακιά από άμμο (γιατί το έχω δει και αυτό) και να τα βάλουμε μπροστά από την πόρτα για να πάει το νερό στον γείτονα.

Γιατί να επιλέξετε μία υποβρύχια αντλία νερού;

Για να τα αποφύγουμε όλα αυτά , ας προετοιμαστούμε από τώρα σωστά και όχι τελευταία στιγμή. Προμηθευόμαστε λοιπόν μια υποβρύχια αντλία έτσι ώστε μόλις η στάθμη του νερού αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα και περάσει το επιτρεπόμενο όριο , να γίνεται αυτόματη η άντληση των υδάτων σε εξωτερικό χώρο με απόλυτα ασφαλή και ξεκούραστο φυσικά τρόπο για εσάς και τους γύρω σας.

Προστατέψτε την περιουσία σας, εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Αφού τρόπος υπάρχει για να προστατευτούμε , ας το κάνουμε μαζί , με την προμήθεια της κατάλληλης αντλίας που ταιριάζει σε σας.

Ας δούμε μαζί τους βασικούς τύπους των αντλιών για να έχουμε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Ποιες υποβρύχιες αντλίες νερού υπάρχουν;

Οι υποβρύχιες αντλίες χωρίζονται σε όμβριων υδάτων, δηλαδή απλού νερού της βροχής και ακάθαρτων υδάτων, δηλαδή λυμάτων. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή τριών λειτουργιών: χαμηλού προφίλ, όμβριων υδάτων και ακάθαρτων υδάτων, σε μία μόνο συσκευή.

 

Υποβρύχιες αντλίες και κοπτήρας

Επίσης υπάρχει ο διαχωρισμός και στην ύπαρξη ή μη του κοπτήρα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο Video μας, στο κανάλι μας στο YouTube.

Κόστος

Οι τιμές για τις υποβρύχιες αντλίες γενικά, είναι πολύ προσιτές και εξαρτώνται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας που θα επιλέξετε.  Το κόστος επηρεάζεται κυρίως από το μέγιστο βάθος βύθισης και την παροχή, δηλαδή την ποσότητα του νερού σε λίτρα που αντλείται από τη συσκευή την ώρα.

Με προσεκτική μελέτη και σωστή καθοδήγηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ExtremeTools θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει έτσι ώστε να μην φοβάστε τη βροχή, μόνο να την απολαμβάνετε!