Ελαιοραβδιστικό αχινός X.QUATTRO AGROTECHNIC

64000003

Καινοτόμο Ελαιοραβδιστικό με 4D Τετραδιάστατη κίνηση και κεφαλή από ανθρακόνημα.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
244,90 €

Εξουσιοδοτημένο Service

 Pick & Mix

Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 200€ 
*για τα δέματα μέχρι 10 κιλά

Δυνατότητα για έως 6 άτοκες δόσεις
*μόνο με πιστωτική

Το νεότερο μοντέλο - σχεδιασμένο και εξελιγμένο με σεβασμό στο χειριστή και στο ελαιόδεντρο.

x.Quattro Το πατενταρισμένο παλμικό ελαιοραβδιστικό με κεφαλή με τετραδιάστατη κίνηση και ανθρακονήματα.

Ο σωλήνας είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο.

Ισχυρός ηλεκτροκινητήρας 200W - κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, κατάλληλο για πολύωρη λειτουργία, χωρίς ανάγκη εξειδικευμένης συντήρησης.

Τάση λειτουργίας κινητήρα 12V DC.

32 ράβδοι από ανθρακόνημα - Τα ανθρακονήματα προσδίδουν μέγιστη απόδοση σε ελαιόδεντρα με πυκνά κλαδιά. Χάρην της μικρής διαμέτρου τρυπώνει πολύ εύκολα μέσα στο δέντρο. Η λεία επιφάνεια των ανθρακονημάτων ελαχιστοποιεί τις τριβές με τα κλαδιά και βελτιώνει τη μετακίνηση κατα την εργασία.

32 ράβδοι από ανθρακόνημα - Τα ραβδιά απο ανθρακονήματα στηρίζονται σε βασεις απο ελαστικό θερμοπλαστικο. Η ελαστικότητα των βάσεων προσδίδει ομαλή λειτουργία. Το υλικό των βάσεων ράβδων είναι υψηλών προδιαγραφών και συνδυάζει ελαστικότητα αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κουμπωτά snap-lock, εναλλάξιμα ραβδιά από ανθρακονήματα.

Αλλάζουν εύκολα και γρήγορα χώρις εξειδικευμένα εργαλέια.

4 κινήσεις ταυτόχρονες & ανεξάρτητες. Κίνηση με δόνηση - ελεύθερη περιστροφή των σφαιρών - επιπλέον στην κάθε σφαίρα τα ημισφαίρια κινούνται και ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η ελεύθερη περιστροφή των σφαιρών επιτρέπει την εισχώρηση στα πιό πυκνά τμήματα του δέντρου χωρίς να καταστρέφει το ελαιόδεντρο και τους καρπούς. 

Επιφάνεια λειτουργίας 360° - Κάλυψη σφαιρικής επιφάνειας γύρω από την κεφαλή.

Το πιό ελαφρύ της αγοράς - Μόλις 3,05 kg χωρίς καλώδιο.

Μήκος ελαιοραβδιστικού - 2,40m (βασική έκδοση μηχανήματος ). Παρ'όλα αυτά το μήκος του είναι επεκτάσιμο, χάριν στις προεραιτικές επεκτάσεις με άξονα μετάδοσης κίνησης των 0,50m και του 1,00m. Μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος ελαιοραβδιστικού μηχανήματος - 3,40 m (2,40m + 1,00m).

Μέγιστη ύψος ελαιοδέντρου για την ικανότητα ρίψης του ελαιοκάρπου-5m. Με την χρήση επέκτασης 1,00m το μέγιστο ύψος του ελαιοραβδιστικού είναι 3,40m.  O χειριστής κρατάει το ελαιοραβδιστικό στο 1,60m και πάνω. Οπότε το συνολικό ύψος που μπορεί να καλύψει είναι 3,4m + 1,60m = 5m ( και άνω ανάλογα το ύψος συγκράτησης του ελαιοραβδιστικού ).

Στροφές κεφαλής 1850 rpm

Απόδοση ρίψης ελαιοκάρπου - 180 - 200 kg / ώρα ( το ελάχιστο ).

Μέση κατανάλωση κινητήρα - 10 Αmpere.

Μήκος καλωδίου - 14m (συμπαραδίδεται) .

Μπορεί να λειτουργήσει με γεννήτρια ελαιοραβδιστικών με την οποία έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης της τάσης και αντίστοιχα των στροφών του ελαιοραβδιστικού. Με μετασχηματιστή, όπου υπάρχει η δυνατότητα παροχής ρεύματος 220V , όπου και εδώ έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης της τάσης άρα και των στροφών του ελαιοραβδιστικού. Και τέλος με μπαταρία όπου δεν έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης των στροφών αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το ΚΙΤ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (δείτε σχετικά προϊόντα ή στα ανταλλακτικά).

Εναρμονισμένο με τις οδηγίες χρήσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης - CE.

Ανθρακονήματα Ναι

Δυνατότητα Λειτουργίας με Γεννήτρια Ναι

Τροφοδοσία 12 V

Τύπος Ελληνικού

MPN
X.QUATTRO

Σχετικά Προϊόντα

Προστέθηκε στα αγαπημένα